Yapay Zeka RehberiYapay Zeka Araçları

Kendi Sesiniz İle Farklı Dillerde Dublaj Yapın ve Videoları Düzenleyin : Captions

Yapay zeka destekli video düzenleme uygulaması.

Captions, merkezi New York’ta bulunan ve Kleiner Perkins tarafından yönetilen Seri B turunda 25 milyon dolarlık bir yatırım alan yapay zeka destekli video düzenleme uygulamasıdır. Bu uygulama, videolarınıza kendi sesinizle farklı dillerde dublajlar eklemenizi sağlamanın yanı sıra, yapay zeka destekli yaratıcı stüdyo araçları sunmaktadır.

Captions’ın sunduğu özellikler arasında, videolarınıza özel yapay zeka üretimi müzikler oluşturabilme ve uzun formatlı videolarınızı yapay zeka desteğiyle kısa Reels veya Shorts içeriklere dönüştürebilme bulunmaktadır.

Aynı zamanda Captions, göz kontağınızı sürdürmenizi sağlayacak düzenleme özellikleri sunmaktadır, böylece videolarınızı izlerken başka bir yere bakmanız bile mümkün olacaktır. Şirketin düzenleme araçları, alt yazılarınızın rengini ve formatını videonuza uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanımaktadır.

Video Script özelliği sayesinde, video içerikleri için akış metinleri veya senaryolar oluşturabilirsiniz. Bu özellik altında konuşma ve diyalog gibi çeşitli metin şablonları da bulunmaktadır. Ayrıca, uygulama teleprompter özelliğiyle de kullanıcılara hitap etmektedir.

Captions’a daha önce çektiğiniz bir videoyu yükleyebilir veya uygulama aracılığıyla kendi videonuzu çekebilirsiniz. Captions, içerik oluşturma sürecinde yapay zekadan faydalanan ve müşterilere mobil cihazlarından stüdyo kalitesinde videolar üretme imkanı sağlayan yaratıcı bir stüdyo olarak tanımlanabilir. Özellikle bir anlatıcının bulunduğu videolar için tasarlanmış bir kamera uygulaması sunarak, bu ilgi çekici içerik formatına yönelik artan talebi karşılamaya odaklanmaktadır.

Captions, Captions Pro ve Captions Max olmak üzere iki farklı abonelik paketi sunmaktadır. Abonelik ücretleri aylık 9.90 dolar ile 80 dolar arasında değişmektedir. Pro sürümü kullanıcıları, otomatik altyazılar ve yapay zeka dublaj dahil olmak üzere tüm yapay zeka özelliklerine erişebilir. Aynı şekilde, Pro sürümü içerisinde senaryo oluşturucu, teleprompter, kamera ve yapay zeka tarafından üretilen Short içerikleri dahil olmak üzere tüm manuel düzenleme özelliklerine de erişim sağlar.

Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutma.

Only one donation box can be activated per page.

Benzer Haberler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button